SNS: Novosađanima su važni posao, plate, bolje škole… SNS: Novosađanima su važni posao, plate, bolje škole…
Novosađanima su važni posao, plate, bolje škole i zdravstvo, putevi… a ne lažna obećanja, simboli od kojih se ne može najesti, niti pokušaji političara... SNS: Novosađanima su važni posao, plate, bolje škole…

Novosađanima su važni posao, plate, bolje škole i zdravstvo, putevi… a ne lažna obećanja, simboli od kojih se ne može najesti, niti pokušaji političara sumnjivog morala da na ulici izazovu haos i podele narod.
I to su sinoć još jednom pokazali na protestu koji je predvodio Jeremićeva vojvođanska vedeta Bora Novaković, poznatiji u narodu kao „Bora Solunac“, bivši gradonačelnik iz vremena žutih lopova čije se krađe i prevare mere milijardama dinara.
Kada već izlazi pred ljude, pa makar ih bilo i manje od 70 kao sinoć u Novom Sadu, zašto Bora Solunac ne objasni u čijim džepovima je završilo 4 miliona evra od izgradnje dva novosadska bulevara, kako su lažirani radovi u porodilištu i nestalo 300 miliona dinara, zašto nije proradila plaćena kuhinja za decu u vrtićima…? I to su samo neki od primera kako su Novi Sad i celu Srbiju godinama gurali na rub propasti razni političari sumnjivog morala, poput ovog Jeremićevog koji ima i bogat dosije.
I sada im je valjda cilj da se vrate i nastave gde su stali, pa ako im prođe. Žao mi je, gospodo, ali Srbiji danas odlično ide, bez Vas. A komplekse od uspeha Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke možete eventualno da izlečite na izborima, a ne urlanjem u mikrofon. Ali Vi se bojite izbora, jer znate da vas narod prezire, poručuje Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar