Импресум

Интернет портал  РТВ ЦЕНТАР СРЕМ је јавно гласило друштва РЕГИОНАЛНОГ РАДИЈСКОГ ТЕЛЕВИЗИЈСКОГ ЦЕНТРА СРЕМ ДОО РУМА, основан почетком 2016.године, који ће Вам на једном месту пружити све информације из региона Срема. Ово је центар у који долазе брзе, тачне и проверене информације из целог Срема, које ће задовољити Ваше потребе за информисањем.

Новоформирана редакција, која окупља више медија –Интернет портал „РТВ Центар Срем“,  Регионални радио „Срем“, народни радио „Фрушка гора“ и телевизија „Фрушка гора“, функционише према професионалним стандардима - информације на сајту су тачне (проверене) и брзо постављене, уз редовно ажурирање више пута на дан.

Софтверска платформа је унапређена, те су садржаји прилагођени прегледу на мобилним телефонима. Планира се интегрисање свих веб садржаја из наведених медијских система, тако да ће Интернет портал РТВ Центар Срем ускоро интегрисати све веб садржаје из групације Интернет портал „РТВ Центар Срем“,  Регионални радио „Срем“, Народни радио „Фрушка гора“ и Телевизија „Фрушка“ гора” на адреси ввв.ртвцентарсрем.рс.

Све вести на једном месту учинићемо Вам прегледнијим путем засебних рубрика, са посебним додатком сервисних информација и најава културних, спортских, политичких и свих друштвених догађаја. За опуштање и забаву ту су рубрике Занимљивости, Сремски драгуљи, а Вас позивамо да се изразите путем коментара, анкета и рубрике А шта ВИ кажете. За проверене и брзе информације задужен је тим репортера, новинара, дописника и сарадника, са дугогодишњим искуством и бројним наградама у области новинарства.

Фотогалерија није резервисана само за наше дописнике и репортере, него и за Вас. Све што забележите фотоапаратом или мобилним телефоном поделите са осталим посетиоцима нашег Портала.

Можете нас наћи на адреси Рума, Главна 172 а и у Сремској Митровици, ул. Краља Петра И 1/3, или на е-маил адресу

urednik@rtvcentarsrem.rs.

ДОО РЕГИОНАЛНИ РАДИЈСКО-ТЕЛЕВИЗИЈСКИ ЦЕНТАР СРЕМ РУМА

Главна 172а Рума

0648010672

Директор и гл. и одговорни уредник

Душанка Новаковић

Извршавање обавеза које РТВ центар Срем има по одредбама Закона о електронским медијима и Закона о јавном информисању и медијима и подзаконским акатима донетим у складу са Законом о електронским медијима, контролише Регулаторно тело за електронске медије
број дозволе ИН000411
РТВ центар Срем