SNS: Novosađanima su važni posao, plate, bolje škole…

Novosađanima su važni posao, plate, bolje škole i zdravstvo, putevi… a ne lažna obećanja, simboli od kojih se ne može najesti, niti pokušaji političara sumnjivog morala da na ulici izazovu haos i podele narod.
I to su sinoć još jednom pokazali na protestu koji je predvodio Jeremićeva vojvođanska vedeta Bora Novaković, poznatiji u narodu kao „Bora Solunac“, bivši gradonačelnik iz vremena žutih lopova čije se krađe i prevare mere milijardama dinara.
Kada već izlazi pred ljude, pa makar ih bilo i manje od 70 kao sinoć u Novom Sadu, zašto Bora Solunac ne objasni u čijim džepovima je završilo 4 miliona evra od izgradnje dva novosadska bulevara, kako su lažirani radovi u porodilištu i nestalo 300 miliona dinara, zašto nije proradila plaćena kuhinja za decu u vrtićima…? I to su samo neki od primera kako su Novi Sad i celu Srbiju godinama gurali na rub propasti razni političari sumnjivog morala, poput ovog Jeremićevog koji ima i bogat dosije.
I sada im je valjda cilj da se vrate i nastave gde su stali, pa ako im prođe. Žao mi je, gospodo, ali Srbiji danas odlično ide, bez Vas. A komplekse od uspeha Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke možete eventualno da izlečite na izborima, a ne urlanjem u mikrofon. Ali Vi se bojite izbora, jer znate da vas narod prezire, poručuje Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*