CG FOODS EUROPE: Vratimo dobro u modu

Kompanija CG FOODS EUROPE iz Rume je 5. oktobra obeležila dve godine od otvaranja proizvodnje WAI WAI nudli u Rumi.

Rođendan su proslavili radno i to zajedno sa decom i osobljem škole „Sveti Sava“ u Šapcu. Organizovali su radnu akciju – čišćenje i uređenje vanjskog prostora škole. Pored toga, zaposleni kompanije su prikupili novčana sredstva koja su upotrebljena za nabavku didaktičkog materijala.

-Ova akcija, nije bila samo način da proslavimo rođendan kompanije. Ona je i deo naše kampanje Vratimo dobro u modu, u okviru koje se 1 rsd od prodaje porodičnih pakovanja wai wai nudli odvaja u dobrotvorne svrhe. Prvi partner na ovom projektu je Nacionalna organizacija osoba obolelih od retkih bolesti. Sva sredstva, prikupljena na ovaj način, doniraće se Fondaciji NORBS+ i to za nabavku neophodne medicinsko-tehničke opreme i pomagala – navode iz kompanije CG FOODS EUROPE.

Na kraju, kampanja Vratimo dobro u modu pokrenuta je sa idejom da činimo DOBRO za nekog drugog,ali i da DOBRO – kao jednu od osnovnih ljudskih vrednosti – vratimo u modu! DOBRO nije retko – samo treba da pomognemo da se vidi bolje i da se širi dalje!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*