Licitacija za državno poljoprivredno zemljište ove godine “Online” Licitacija za državno poljoprivredno zemljište ove godine “Online”
U Rumi je raspisan oglas za prvi krug licitacije za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta. Rok za predaju dokumentacije po oglasu je 17.... Licitacija za državno poljoprivredno zemljište ove godine “Online”

U Rumi je raspisan oglas za prvi krug licitacije za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta. Rok za predaju dokumentacije po oglasu je 17. februar. U ponudi je 695,38 hektara zemljišta u 581 šifri nadmetanja. Početne cene variraju od 3 do skoro 24.000 dinara po hektaru. Rok za prijavljivanje i podnošenje dokumentacije u Aplikaciju je do 17. februara u 15:00 sati. Javno nadmetanje na “online” platformi održaće se 25. februara sa početkom u 10 časova za sve katastarske opštine u kojima se nalazi ponuđeno zemljište. Na dan otvaranja ponuda iz Aplikacije se prema visini ponude automatski formira rang lista ponuđača za koje je utvrđeno da ispunjavaju uslove za zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta. Rang lista ponuđača objavljuje se na zvaničnoj veb – prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište i sadrži spisak lica koji ispunjavaju uslove za ostvarivanje prava zakupa i korišćenja poljoprivrednog zemljišta rangiranih prema visini ponude, vreme dostave zahteva kao i spisak lica koja ne ispunjavaju uslove za ostvarivanje prava zakupa poljoprivrednog zemljišta.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar