Pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević posetio Inđiju (VIDEO)

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević posetio je opštinu Inđija. Kako je istaknuto na sastanku sa predsednikom te opštine, saradnja sa sekretarijatom biće intenzivirana.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević je posetio Inđiju u čevrtak, 04. februara gde se sastao sa prvim čovekom te lokalne samouprave Vladimirom Gakom i direktorom Turističke organizacije opštine Inđija Milanom Bogojevićem. Tema sastanka bili su privredni i turistički potencijali opštine Inđija i do sada realizovani projekti iz tih oblasti. Ivanišević je istakao da je vidljiv ukupan razvoj opštine Inđija.

– Sekretarijat je spreman da kroz Turističku organizaciju uloži sredstva u podizanje vidljivosti turističkih potencijala i ideja je da se ulože značajna sredstva u digitalni marketing kako bi se turistička organizacija  što bolje predstavila na tržištu sa svim potencijalima koje ima, a ima ih mnogo- rekao je sekretar Ivanišević i dodao:

– Plan je da do 2024. godine  u Inđiju uložimo preko 50 miliona dinara kroz različite projekte. Prvi konkursi biće raspisani već početkom marta.

Ivanišević je u sklopu posete opštini Inđija obišao i Keltsko naselje i Udruženje Banstolka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*