Pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević posetio Inđiju (VIDEO) Pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević posetio Inđiju (VIDEO)
Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević posetio je opštinu Inđija. Kako je istaknuto na sastanku sa predsednikom te opštine, saradnja sa... Pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević posetio Inđiju (VIDEO)

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević posetio je opštinu Inđija. Kako je istaknuto na sastanku sa predsednikom te opštine, saradnja sa sekretarijatom biće intenzivirana.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević je posetio Inđiju u čevrtak, 04. februara gde se sastao sa prvim čovekom te lokalne samouprave Vladimirom Gakom i direktorom Turističke organizacije opštine Inđija Milanom Bogojevićem. Tema sastanka bili su privredni i turistički potencijali opštine Inđija i do sada realizovani projekti iz tih oblasti. Ivanišević je istakao da je vidljiv ukupan razvoj opštine Inđija.

– Sekretarijat je spreman da kroz Turističku organizaciju uloži sredstva u podizanje vidljivosti turističkih potencijala i ideja je da se ulože značajna sredstva u digitalni marketing kako bi se turistička organizacija  što bolje predstavila na tržištu sa svim potencijalima koje ima, a ima ih mnogo- rekao je sekretar Ivanišević i dodao:

– Plan je da do 2024. godine  u Inđiju uložimo preko 50 miliona dinara kroz različite projekte. Prvi konkursi biće raspisani već početkom marta.

Ivanišević je u sklopu posete opštini Inđija obišao i Keltsko naselje i Udruženje Banstolka.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar