Aсфалтиран пут у румском насељу Аеродром

Мештани насеља Аеродром у Руми данас су након висе деценија и обраћања надлежнима, добили асфалт. Они не крију задовољство јер како кажу, сада ће моћи пристојно да живе. 

 

 

 

 

Како кажу на асфалт су чекали дуже од 25 година.

Радове на асфалтирању пута у дужини од око 750 метара обишли су данас председник Скупштине општине Стеван Ковачевић и начелник Општинске управе Душан Љубишић.

 

 

„Као одговорна локална самоуправа заиста се трудимо да почнемо да решавамо оне проблеме који су до сада деловали нерешиви, а ово је један од тих. Дакле петиције од стране мештана насеља Аеродром у Градску кућу стижу већ годинама уназад и људи су долазили. Коначно су се стекли услови да можемо да решимо овај проблем и заиста је велико задовољство да локална самоуправа са овим тимом и председницом на челу може да каже да је почела да решава вишедеценијске проблеме који су се гомилали. Један од њих је и овај овде“, рекао је Душан Љубишић, начелник Општинске управе.

 

Према речима надлежних вредност радова је преко 10 милиона са пдв-ом, а како је најављено даље следи асфалтирање насеља Циглана.