Sremska Mitrovica: Održana sednica Skupštine Grada, Vladimir Sanader zamenik gradonačelnika

Treća po redu sednica Skupštine grada Sremska Mitrovica održana je danas  u Gradskoj kući.  Na dnevnom redu bilo je 23 tačaka, među kojima su prestanak i potvrđivanje mandata odbornika u skupštini , izbor zamenika gradonačelnika, odluka o rebalansu budzeta grada, odluka o gradskim upravama i odluka o skidanju useva sa poljoprivrednog  zemljišta u državnoj svojini koji se nalazi na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Na sednici je usvojena je odluka o rebalnsu budzeta koji će se primenjivati od 1. avgusta. Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Petkovic rekao je da je nov budzet donet kao posledica promene prihoda i rashoda i odluke današnje sednice o ukidanju Javnog preduzeca Direkcija za izgradnju grada.

DSC_0140

Na predlog gradonačelnika Petkovica 43 odbornika Skupštine grada Sremska Mitrovica izglasalo je Vladimira Sanadera za zamenika gradonačelnika. Sanader je prethodno bio direktor Javnog preduzeca „Srem Gas i direktor Direkcije za izgradnju grada. On je naglasio da će Grad Sremska Mitrovica nastaviti sa započetim projektima, a to su Podvoznjak, bazen i škola u Macvanskoj Mitrovici.

13871665_1255920217774787_1554766605_n

Pored ovih tačaka na Sednici skupštine grada odbornici su glasali  o izmeni poslovanja gradskih uprava i razresenju i imenovanju direktora  javnih preduzeca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*