SEDMI FOAMFEST : Najveća žurka ove subote je u Rumi

Ove subote, 23. jula, sedmu godina za redomu Rumi na sportskim terenima Breg  održaće se jednodnevni muzički festival elektronske muzike i dobrog provoda – FOAMFEST.

Na do sada najvećoj bini ovogodišnjeg festivala, obožavaoce elektronike čeka pravo uživanje! Ove godine data je podrška domaćoj elektronskoj muzičkoj sceni i na bini će se smenjivati najbolji izvođači svih žanrova ove vrste muzike (house, EDM, techno, deep…). Posetioci će imati priliku da uživaju u setovima sledećih izvođača: Osaka Vibe, Wise D & Kobe, Ilija Đoković, TKNO, Erick Kasell, Stereo Republic, Mad2Mad, David T Boy, Kephee, a specijalan performans kao gost festivala imaće Sajsi MC. Pored izvođača, pravi show na bini prirediće i najbolji performeri Alternacije i Fluid Girls Dance Studio.

Takođe, za razliku od prethodnih šest godina koliko festival postoji, čitava organizacija ove godine je podignuta na viši nivo: ECOrganization i partnerski Chameleon donose još masovniju binu, više zabavnih sadržaja, fenomenalan vatromet, neverovatne performere kao i brojne promo timove.Za sve ljubitelje i poznavaoce kvalitetnog zvuka veliki izazov će predstavljati to što će na FOAMFEST-u, Chameleon premijerno izneti najnoviji sound system, i to d&b audiotechnic serie-V.

Redovna cena ulaznica do samog festivala iznosi 699 dinara, dok će na ulazu cena iznositi 999 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti putem GigsTix prodajne mreže kao i na zvaničnim prodajnim mestima u gradovima u Sremu, koje možete pronaći na oficijelnom sajtu događaja – www.foamfest.rs

Bernard Bodo (RuFoam Fest)-22   Bernard Bodo (RuFoam Fest)-44

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*