Inđija: U toku radovi na rekonstrukciji OŠ „Dušan Jerković“

U Osnovnoj školi „Dušan Jerković“ u Inđiji u toku su pripreme za nastupajuću školsku godinu. Letnji raspust biće iskorišćen za sređivanje objekta pomenute obrazovne ustanove te su u toku radovi na rekonstrukciji toaleta sa pet boksova. Na ovom mestu umesto čučavaca sada će biti prvoklasne wc šolje, zamenjene ploćice a sredstva za tu namenu izdvojila je Opština Inđija, u iznosu od 850.000 dinara,kaže Jovo Komazec, direktor škole i dodaje da su aktuelni radovi na zameni svetala u nekoliko učionica kao i na dotrajaloj PVC stolariji. U planu je da se izvrši uređenje fasade na delu škole prema ulicama Vojvode Stepe i Dušana Jerkovića.
 
Uz pomoć donatora, društveno odgovornih firmi, uspeli smo da napravimo letnju učionicu u dvorištu škole. U toku su radovi i za koji dan će nam stići i klupe. Letnja učionica koristi se kada su visoke temperature i da bi se deca edukovala i u prirodi, što na njih pozitivno utiče“, istakao je Jovo Komazec, direktor OŠ „Dušan Jerković“ u Inđiji.
 
Kako je potvrđeno našoj medijskoj kući u Odeljenju za društvene delatnosti opštine Inđija, i u ostalim osnovnim školama na teritoriji te sremske opštine vrše se određeni radovi vezani za samu pripremu objekata pred nastupajuću školsku godinu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*