Промоција књиге новосадске списатељице Ксеније Ћаћић у Новој Пазови

У петак, 25. новембра одржана је промоција књиге новосадске списатељице Ксеније Ћаћић у галерији Културног центра Нова Пазова. Бројна књижевна публика те вечери није остала равнодушна на представљање два романа поменуте списатељице – „Додир одаје“, који је написала заједно са својим најбољим пријатељем Николом Гаровниковим, и хиперреалистички роман „Усуди се“.

Како је Ксенија Ћаћић истакла, иако је дипломирани економиста, љубав према писању предано негује и до сада су из њеног пера изашла управо, два поменута романа.

О писању Ксеније Ћаћић говорили су Славко Матић, уредник издавачке куће „Тиски цвет „и Милутин Ж. Павлов, рецензент, писац и глумац. Одломке љубавно-психолошког романа „Усуди се“, који се налазе и на полици новопазовачке библиотеке читала је глумица Дијана Влајнић, док је улогу домаћина имала Марија Вучковић испред Народне Библиотеке Доситеј Обрадовић, огранак Петар Петровић Његош, Нова Пазова.

Иначе, поменути роман је на овогодишњем Београдском сајму књига први дан распродат са свих комерцијалних штандова већ у првим сатима  а млада ауторка је одлучила да продајом своје књиге помогне при лечењу петогодишње Анастасие Митић која се херојски бори са церебралном парализом.

Пројекат „Култура у Пазови “ суфинансира Општина Стара Пазова. Ставови изнети у подржаном пројекту нужно не изражавају ставове органа који је делио средства.