НАВИЈАМО ЗА “ОРЛОВЕ”, НАВИЈАМО ЗА ГОЛОВЕ: Меридиан сваки погодак Србије награђује са 2 МИЛИОНА ДИНАРА!

Од сада, па до краја Светског првенства – сваки гол Србије је ПОСЕБАН!

Прва фаза Светског првенства је готова, Србија се није прославила против Бразила, али време је за нови тест и надамо се голеаду наших “Орлова”.

Наредни изазов је селекција Камеруна, са којом се Србија састала само једном у својој историји и то у пријатељском мечу када је славила резултатом 4:3. Да ли ћемо и данас видети “кишу” голова – остаје да видимо, а нема сумње да ће цела Србија навијати за то. И наравно, да већа бројка буде на нашем конту.

Као што смо рекли, осим што ћемо свим срцем навијати за победу нашег тима, навијаћемо и да Душан Влаховић, Александар Митровић, Душан Тадић и остали “Орлови” буду “распуцани” како вечерас, тако и у наставку шампионата, јер је спортска кладионица Меридиан одлучила да сваки гол српских фудбалера награди са 2.000.000 ДИНАРА!

Само у Меридиану сваки погодак репрезентације Србије вреди чак 2.000.000 динара, а износ ће бити уплаћен у хуманитарне сврхе, како бисмо и у време славља великих победа, ипак били и уз оне којима је помоћ потребна и који се успесима једнако радују као и ми!

Нема сумње да “Орлови” имају довољно мотивације и да ће нас обрадовати головима и победом, а уз Меридиан то вреди дупло више!

Није тајна да је Меридиан, осим што је лидер у индустрији игара на срећу, годинама уназад лидер и када се ради о друштвеној одговорности, а овог пута спаја лепо и корисно.

Правила су јасна – сваки гол Србије у хуманитарну Меридианову касу доноси 2.000.000 динара!

И то није све, ако желите да појачате подршку Србије – урадите то новим
ПАТРИОТСКИМ ТИКЕТОМ!

Меридиан све новорегистроване кориснике части са 2.000 РСД бонуса добродошлице и то без услова, тако да одмах након регистрације можете саставити тикет са највећим квотама и играти на Србију!

А, ако се одлучите да играте баш утакмицу Србије и Камеруна – чека вас сјајна понуда:

УКУПНО ГОЛОВА СРБИЈЕ
4 гола: мање – квота 1.05, више – квота 18
3 гола: мање – квота 1.10, више – квота 8.60
2 гола: мање – квота 1.30, више – квота 3.75

Навијамо за “Орлове”, навијамо за голове!