Пријем код председника општине за фудбалере „Железничара“

Улазак у Српску лигу и виши ранг такмичења инђијског Фудбалског клуба „Железничар“ повод је за пријем уприличен  код председника Општине Инђија Владимира Гака.

Председник Гак честитао је фудбалерима на великом успеху, после 49 година постојања клуба, и рекао да су улагања у спорт дала резултате и оправдана историјским успесима.

„Веровао сам у овај клуб пре осам година, „Железничар“ је за две године напредовао кроз две лиге, и то је наш заједнички успех“, истакао је Гак. У име играча обратио се један од капитена, Божидар Суџум, који је подсетио на огроман труд који су сви у клубу уложили како би стигли у виши ранг такмичења.

„Захваљујем се играчима који се нису задовољили постојећим, већ играли за боље резултате, ово свима значи, посебно због начина на који је то урађено, не сећам се да је неко на полусезони са шестог места ушао у виши ранг такмичења“, рекао је Суџум.

Играчима „Железничара“, локалној самоуправи и председнику општине захвалио се и председник ФК „Железничар“ Огњен Бандулаја, који је изразио очекивање још боље игре у наредној сезони, нове успехе и резултате.

„Нови ранг такмичења захтева и нове услове за рад“, закључио је председник Гак и најавио даље уређење спортске инфструктуре, како у Спортском центру „Леје“, тако и на градском стадиону у Инђији.