ERUPCIJA FANTASTIČNIH BONUSA – Registruj se i osvoji do 120.000 DINARA!

Meridian je pripremio neviđen bonus dobrodošlice! Registruj se i preuzmi bonus do 120.000 DINARA!

 

Sve što ste oduvek želeli za početak slot avanture priuštiće vam Meridian! Novajlije, pohitajte do MESTA NAJBOLJE ZABAVE, REGISTRUJTE SE, čeka vas NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE u regionu!

 

NOVOREGISTROVANI igrači mogu osvojiti i do 120.000 DINARA! Ali, ni to nije sve, jer vas u Meridianu očekuje i dodatan bonus odmah nakon REGISTRACIJE! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA koje možete koristiti kako za sportsko klađenje, tako i za slot igre.

 

Nakon toga uplatite 500 DINARA ili više od toga na vaš korisnički nalog i u igri ste za SENZACIONALAN BONUS NA PRVI DEPOZIT!

 

Posle uplate depozita ktoz opciju „SLOT BONUS“ otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

 

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA.

 

Zabavite se i uživajte u vrhunskom provodu!

 

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!

 

Ne propustite feštu neodoljivih bonusa, samo u Meridianu!