Министар спорта у посети Инђији и Старој Пазови

Министар и спорта Зоран Гајић боравио је данас у радној посети Срему коју је започео обиласком терена и Фудбалског клуба Хајдук у Бешки. Том приликом председник Општине Инђија Владимир Гак је презентовао пројекат изградње новог објекта, а Министарство је клубу који игра у Сремској лиги поклонило вредну спортску опрему.

Затим је министар заједно са предсеником посетио Основну школу „Браћа Груловић“ у Бешки, којој је такође донирана спортска опрема. Посета је завршена обиласком градилишта и радова на изградњи спортске хале у Бешки, коју су Бешчани годинама чекали.

Министар је затим своју даљу посету Срему наставио обиласком Старе Пазове, где је некада и играо у Јединству. У оквиру посете обишао је Основну школу „Растко Немањић Свети Сава“ у Новој Пазови, где га је дочекао председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић заједно са школарацима и представницима Одбојкашког клуба Младост из Нове Пазове.

Са председником Општине Стара Пазова Ђорђем Радиновићем министар је разговарао о свему ономе што је урађено и о улагањима у спорт и спортску инфраструктуру на подручју пазовачке општине.

Министар Гајић је најавио и подршку Министарства за идеје и пројекте ових Општина, као што је то било и до сада. Oн је навео да је задовољан улагањима у спорт у ове две општине, наводећи да управо та улагања обезбеђују и да се млади нараштаји правилно развијају а самим тим ствара се и здрава нација.