MILIONSKI BONUSI SVAKE NEDELJE, A EVO I KAKO DO NJIH!

Meridian svake nedelje nagrađuje vašu lojalnost – potrebno je samo da budete aktivni svakog dana i deo milionskog nagradnog fonda može biti vaš!

 

Predstavljamo vam jedinstvenu promociju koja će objediniti ljubitelje svih vrsta igara. U pitanju je Loyalty bonus u Meridianu, vaš zadatak je da budete redovni i deo MILIONSKOG NAGRADNOG FONDA može biti vaš!

 

Kad god odigrate spin, povučete potez ili odigrate ruku, osvajate određeni broj bodova kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Najbolja stvar od svega je što sve vrste igara učestvuju u pomenutoj promociji.

 

Bilo da se opredelite za slotove, rulet, blekdžek, poker, live dealer igre, kvizove ili igrice, deo fantastičnog nagradnog fonda može biti vaš! Zabavljajte se tokom nedelje, a svakog petka preuzmite MAGIČNU DOZU BONUSA!

 

Da li ste ikada odigrali tiket na slot igrama? Zahvaljujući sjajnoj igri Lucky Betting Shop, provajdera Expanse Studios, i to je moguće!

 

Upravo ova igra lansirala je novog džekpot dobitnika! Srećni dobitnik je M.F. iz Sombora, koji je igrajući pomenuti slot osvojio MEGA DŽEKPOT u vrednosti od 378.919 DINARA!

 

Slot avantura Somborca završila se berićetno, a verni igrač Meridiana će nastaviti da uživa u slotovima provajdera Expanse Studios!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

 

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.