Миленко Јованов за ТВ Фрушка гора: „Ако се по јутру дан познаје, можемо да очекујемо једну невиђено прљаву кампању“

Народни посланик и шеф Посланичке групе СНС-а у републичком парламенту Миленко Јованов, гост је најновијег издања емисије Отворени студио, која ће се емитовати вечерас на ТВ Фрушка гора од 20:30ч. Емисија је посвећна предстојећим изборима који су заказани за 17. децембар.

Говорећи о најновијим нападима тајкунских медија на председника Србије Александра Вучића, Миленко Јованов истиче: „Ако се по јутру дан познаје, можемо да очекујемо једну невиђено прљаву кампању“.

Говорећи о овом незабележеном случају у нашој политичкој историји, Јованов додаје да су у питању највеће бљувотине и гадости упућне председнику Вучићу  и да је то битна порука на шта су све тајкунски медији спремни само зато јер се осећају угроженим .

„Вучић је човек који је изградио српску политику , јер је води у интересу грађана“ истакао је Јованов , „а тајкунима свакако не одговара јак председник са великом подршком“, рекао је он.

„Не удара гром у маслачак, него у храст“, истакао је Миленко Јованов током свог гостовања на ТВ Фрушка гора и додао да народ 17. децембра одлучује о будућности у којој се новац улагати у путеве , пруге, плате, школе, пензије , а не на комбинације тајкуна. Осврћући се на најновије подвале на породицу председника Вучића , Миленко Јованов додао је да ниже од овога не може.

Подсетимо, Председник Србије Александар Вучић изјавио је раније данас да је предизборна кампања почела бруталним увредама и нападима на његову породицу и истакао да су то напади и на сваку српску породицу.