Завршена изградња трим стазе на Борковцу

У Руми су завршени радови на изгадњи трим стазе на излетишту у Борковцу у укупној дужини од 860 метара. Радови су почели крајем прошле године, а дуж читаве трим стазе обновљен је мобилијар за вежбе који је био у лошем стању.

Новоизграђене стазе обишла је председница Општине Рума Александра Ћирић заједно са сарадницима, а уједно је обишла и простор старог базена који се тренутно пуни подлогом како би се на том месту изградили И поставили спортски терени за различите спортове, као и теретана на отвореном.

„Један вишедеценијски немар који је овде постојао ми смо решили да уредимо излетиште које је омиљено Румљанима за одмор и рекреацију али и да убудуће буде омиљено излетиште ме само нама Румљанима него и свима који долазе да посете Руму. Такође у оквиру ових радова биће уређен и простор око старог базена.простор самог старог базена ће бити асфалтиран, биће постављени мобилијари за спортске рекреације,простор за излетнике један леп мобилијар и садржај у ком ће сви моћи у складу са својим афинитетима да уживају.“, рекла је председница Општине Рума Александра Ћирић.