САСУОЛО – ТРЕНУТАК ИСТИНЕ: Да ли су у Фиорентини и даље љути на Јовића?

Серија А се наставља – може ли Јовић коначно до старе форме?

Викенд је ту, а то значи да нас чека прави фудбалски спектакл. Посебно је интересантна Серија А, у којој нас већ у суботу чекају три и те како занимљиве утакмице.

Једна од њих је и она коју ће одиграти Фиорентина и Сасуоло, а у центру пажње поново је Лука Јовић. Још у новембру Јовић је имао интересантну изјаву у којој је истакао да је долазак међу „љубичасте“ заправо „добра прилика да се врати у форму и након тога пронађе неки други клуб“.

„Донео сам одлуку након што сам добро размислио о свему и након што сам видео шта ми је свака понуда доносила у том тренутку. Одлучио сам да дођем у Фиорентину, иако сам имао понуде и већих клубова. О финансијама да не причам… Сви знају да сам се финансијски жртвовао да дођем овде. Сматрам да ми је долазак у Фиорентину добра одскочна даска да се вратим у своју стару форму и да се поново вратим у неки велик клуб – рекао је Јовић пре два месеца.

То се, очито, није допало људима у Фиорентини. Уследило је Светско првенство, а ни Србија ни Јовић се у Катару нису прославили, па смо се сви брзо вратили клупском фудбалу. Тамо нас очекује наставак Серије А, а вреди напоменути да од момента од када је ово изјавио – Јовић је само једном био у стартној постави „Виоле“, против Сампдорије.

Играла је Фиорентина након тога против Салернитане, Милана, а у јануару и Монце, међутим Србин је очито изгубио место у стартној постави. Истина, у утакмици против Салернитане је добио шансу од 77. минута, што је крунисао голом за победу у 81. минуту, али осим тога – „мршава“ минутажа, а самим тим и учинак једног од некада највећих талената европског фудбала.

Да ли је у просеку десетак минута на терену довољно за играча оваквог калибра? Дефинитивно није. А, да ли га је Виченцо Итлаијано заиста узео на зуб? Па, можда сазнамо већ у утакмици против Сасуола, која је на програму у суботу, од 15:00.

Фиорентина је у претходном колу ремизирала са Монцом (1:1), па им је победа сада преко потребна, мада прошлост каже да баш и не знају да играју против Сасуола. „Виола“ је последњу победу против овог клуба остварила сада већ давне 2019. године, а од тада смо видели три тријумфа Сасуола и два ремија.

Ипак, Сасуоло није у доброј форми ове сезоне и налази се тек на 16. месту на табели, па су „љубичасти“ фаворити у овом дуелу, а са тим су сагласни и букмејкери спортске кладионице Меридиан, који доносе квоту 1.75 на победу Фиорентине, док је квота на потенцијални тријумф Сасуола тек 4.70.

Да ли ће Јовић уопште играти на овом мечу и да ли ће се уписати у стрелце – остаје да видимо, али ако верујете у „буђење“ српског нападача – искористите сјајну промо квоту 150.65 да ће Јовић бити најбољи стрелац Серије А!

Наравно, комплетну понуду можете погледати на меридианбет.рс, а на истом месту ћете наћи НАЈВЕЋЕ КВОТЕ, као и фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ од 2.000 РСД!

Дакле, сви услови за врхунско кладјење и уживање у фудбалу су ту – на меридианбет.рс!

БОНУС ВИДЕО: