Sremska Mitrovica: Rekonstrukcija vodovodne mreže Sremska Mitrovica: Rekonstrukcija vodovodne mreže
Još jedan veliki infrastrukturni projekat izgradnje nove saobraćajnice u Sremskoj Mitrovici uposlio je i radnike JKP Vodovod. Reč je o Železničkoj ulici u kojoj... Sremska Mitrovica: Rekonstrukcija vodovodne mreže

Još jedan veliki infrastrukturni projekat izgradnje nove saobraćajnice u Sremskoj Mitrovici uposlio je i radnike JKP Vodovod. Reč je o Železničkoj ulici u kojoj mitrovački Vodovod izvodi radove u skladu sa dinamikom posla drugih izvođača. U toku su završni radovi u delu ulice od Doma Vosjke do nove kružne raskrsnice.

Radovi su obuhvatili rekonstrukciju jednog dela vodovodne mreže, u okviru kojeg je postavljen polietilenski cevovod prečnika 110 milimetara, u dužini od oko 300 metara. Istovremeno, sa druge strane ulice, u istoj dužini izgrađen je nov sekundarni vod, kao i nova čvorna mesta. U toku je rekonstrukcija kućnih priključaka.

Završena je i izgradnja kanalizacione mreže sa šahtovima i kućnim priključcima. Dužina trase na kojoj se odvijao ovaj posao je takođe oko 300 metara.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar