Marija Vučenović i Vedran Samac zlatni u Bugarskoj Marija Vučenović i Vedran Samac zlatni u Bugarskoj
Za zlatne mitrovačke atletičare, Mariju Vučenović i Vedrana Samca, danas je organizovan prijem u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici. Osvajače zlatnih medalja na Balkanskom... Marija Vučenović i Vedran Samac zlatni u Bugarskoj

Za zlatne mitrovačke atletičare, Mariju Vučenović i Vedrana Samca, danas je organizovan prijem u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici. Osvajače zlatnih medalja na Balkanskom prvenstvu u Bugarskoj primili su gradonačelnik Vladimir Sanader i načelnik Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport Ilija Nedić. Na Balkanskom prvenstvu koje je održano u Staroj Zagori u Bugraskoj, atletičari Srema, Marija Vučenović i Vedran Samac osvojili su zlatne medalje u disciplini bacanje koplja. Zahvaljujući ovom velikom uspehu, mladi Mitrovčani ispunili su normu za Evropsko prvenstvo koje se za vikend održava u Berlinu.
Gradonačelnik Vladimir Sanader čestitao je atletičarima na uspehu i dodao da će lokalna samouprava nastaviti da podržava uspešne sportiste iz grada na Savi.
Na Evropskom atletskom prvenstvu u Nemačkoj Srbiju će predstavljati 12 sportista, od toga troje Mitrovčana, što je svakako veliki uspeh za ovaj grad.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar