Bibiloteka “Dositej Obradović”: Stalno “ažuriranje” kvalitetnih naslova za svačiji ukus Bibiloteka “Dositej Obradović”: Stalno “ažuriranje” kvalitetnih naslova za svačiji ukus
Kako bi animirali čitalačku publiku, ali i povećali broj članova Narodna biblioteka „Dositej Obradović“ svake godine nabavlja određen broj novih naslova. Krajem 2017. godine... Bibiloteka “Dositej Obradović”: Stalno “ažuriranje” kvalitetnih naslova za svačiji ukus

Kako bi animirali čitalačku publiku, ali i povećali broj članova Narodna biblioteka „Dositej Obradović“ svake godine nabavlja određen broj novih naslova. Krajem 2017. godine u ovu ustanovu stiglo je 500 novih izdanja različitih autora i izdavačkih kuća, a taj fond nabavljen je tokom poslednjeg Sajma knjiga u Beogradu.

Ipak, kako kaže Nataša Filip, bibliotekarka, poštuje se čitalački ukus ali ne po svaku cenu, već se vodi računa da to budu u najvećoj meri kvalitetni pisci i naslovi.

“Trudimo se kao i godinama unazad da svaki ogranak u svakom mestu opštine dobija nove knjige, kako bi naši čitaoci uživali”, rekla je za naš medijski centar Nataša Filip.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar