Adaptacija sanitarnih čvorova u vrtiću “Vila” u Vrdniku Adaptacija sanitarnih čvorova u vrtiću “Vila” u Vrdniku
Za adaptaciju sanitarnih čvorova u vrtiću ”Vila” u Vrdniku opština Irig preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedila je 2,4 miliona dinara. U... Adaptacija sanitarnih čvorova u vrtiću “Vila” u Vrdniku

Za adaptaciju sanitarnih čvorova u vrtiću ”Vila” u Vrdniku opština Irig preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedila je 2,4 miliona dinara.

U toku protekle godine isti posao obavljen je i u glavnom objektu Dečije ustanove ”Dečija radost” u Irigu, a cilj je stvaranje što boljih uslova za svakodnevni boravak dece i zaposlenih.

Objekat vrtića ”Vila” u Vrdniku u toku protekle godine doživeo je veliku rekonstrukciju u okviru koje je zamenjen glavni kotao i kompletna stolarija što je ove zime boravak u objektu učinilo znatno prijatnijim, a najavljena sanacija sanitarnih čvorova učiniće prostor konačno kompletno opremljenim.

Pre nego što počnu glavni radovi, privremeni raspust koristi se i za sitne prepravke i krečenje glavnog hola i nekoliko sporednih prostorija.

Radi bezbednosti dece i lakše upotrebe toaleta za decu iz pet grupa i zaposlene sredstva Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine bila su i više nego potrebna.

Rok za konačnu realizaciju projekta je 31. decembar ove godine, ipak u planu je da radovi budu završeni mnogo ranije, na nekom od raspusta.

Izvor: RTV

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar