Infrastruktura za ponos Inđije: Asfaltirane ulice za razvoj turizma Infrastruktura za ponos Inđije: Asfaltirane ulice za razvoj turizma
Stari Slankamen možda je i najznačajnije turističko odredište posetilaca inđijske opštine, a kako bi se turizam u ovom području neprestano razvijao, za to je... Infrastruktura za ponos Inđije: Asfaltirane ulice za razvoj turizma

Stari Slankamen možda je i najznačajnije turističko odredište posetilaca inđijske opštine, a kako bi se turizam u ovom području neprestano razvijao, za to je neophodno obezbediti i adekvatnu infrastrukturu. Tako su tokom ove godine prve ulice ovog sremskog mesta dobile nov asfalt, a tokom septembra, u okviru projekta asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica, asfaltirana je Banjska ulica u Starom Slankamenu.

Vladimir Gak, predsednik Opštine Inđija

Radove je tada obišao i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, koji je tom prilikom izjavio kako ovo asfaltiranje ima veoma širok značaj za ovo mesto i najavio da će Stari Slankamen, kao najznačajnija turistička destinacija u opštini, u budućnosti dobiti sasvim nov izgled. Prema njegovim rečima, u ovaj poduhvat biće uložena značajna sredstva, a za sada sve ide po planu.

Projekat “Infrastruktura za ponos Inđije” sufinansiran je od strane Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar