Stara Pazova: Svečano otvoren objekat kompanije Medius

21. prodajni objekat kompanije Medius svečano je otvoren u subotu u Staroj Pazovi . Pored predstavnika lokalne samouprave i kompanije, svečanom otvaranju prisustvovao je i ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije Branislav Nedimović.
Novi, 21. Maloprodajni objekat Mediusa nalazi se u ulici Nikole Momčilovića, prostire se na blizu 600 m2 prodajnog prostora i nudi široki asortiman proizvoda i mesa iz mesare “Medius”. Kompanija Medius je sinonim za kvalitet u našem regionu gde  se svake godine otvori po nekoliko maloprodajnih objekata.
 
„Nadam se da će naši potrošači biti izuzetno zadovoljni, jer zaista imamo dobre i konforne objekte, dobar asortiman robe i korektne cene i ono što je važno jeste da svaki potrošač koji uđe u naše objekte može da kupi sve što treba za jedno domaćinstvo“, rekao je za naš medijski centar Cviko Krunić, vlasnik kompanije “Medius” Nova Pazova.
 
Kompanija Medius sarađuje sa velikim brojem domaćih poljoprivrednih proizvođača što podržava Ministarstvo poljoprivrede, gde je pored proizvodnje najbitniji plasman, potvrdio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović koji je prisustvovao otvaranju.
„Dodatan plus celoj ovoj priči je prerada mesa koja predstavlja njihovu sopstvenu proizvodnju, koja im daje mogućnost da svoju kvalitetnu robu plasiraju potrošačima. Mi ćemo uvek podržavati ovakve stvari i zahvalan sam što mi je pružena prilika da budem ovde, jer ja ovo doživljavam kao platformu razvoja poljoprivrede i povećavanje potražnje“, istakao je Nedimović.
 
Prisutne na otvaranju 21. maloprodajnog objekta kompanije Medius pozdravio je i predsednik Opštine Đorđe Radinović koji je istakao da sa 420 zaposlenih ta kompanija svakako je doprinela razvoju privrede u opštini Stara Pazova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*