Savate savez Srbije: Priznanja za Rumljane

Prema priznanjima koja dodeljuje Savate savez Srbije, najuspešniji klub u 2018. godini bio je Savate boks klub „Ruma“, a pehar je uručen Damjanu Markoviću, predsedniku kluba. Od sportista iz rumskog kluba priznanja su dobili sportisti Strahinja Jocković, Jovana Kasap i Petar Jovanov, a za najuspešnijeg trenera Saveza proglašen je trener Savate boks kluba „Ruma“ Miodrag Rakić.

– Ovo je veliki uspeh našeg kluba koji je i drugu godinu zaredom najuspešniji u državi u savateu. Priznanje je zasluženo jer naši sportisti osvajaju medalje na velikim međunarodnim takmičenjima. Očekuju nas dva državna prvenstva u martu mesecu u Rumi, a sezonu smo dobro počeli na Svetskom KUP-u u Budimpešti, gde su naši sportisti osvojili tri zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju, izjavio je Miodrag Rakić.

Plakete za pokroviteljstvo u radu kluba u 2018. godini dodelio je sekretar kluba Miodrag Rakić Aleksandru Bundalu, predstavniku Opštine Ruma i Milošu Markoviću, predstavniku Saveza sportova Opštine Ruma.

Sednici je prisustvovalo 53 učesnika, a gost u ime Sportskog saveza Srbije je bio Miloš Marković iz Beograda koji je pozdravio prisutne i podržao rad Saveza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*