Ruma: Održana sednica Opštinskog veća

Članovi Opštinskog veća u u Rumi su, između ostalog, raspravljali o davanju saglasnosti na Plan javnih nabavki Opštinske uprave, predsednika opštine, Opštinskog javnog pravobranilaštva i Skupštine Opštine Ruma za ovu godinu. Pored toga, na dnevnom redu su bili i predlog Rešenja o određivanju stalnih javnih parkirališta u Rumi.

„Najbitnija stvar danas na Opštinskom veću je to što smo proceduru oko finansijskog izveštaja, odnosno oko finansijskog plana završili, usvojili i planove javnih nabavki sve četiri pozicije. Ja sam to i rekao, to je glavni preduslov da krenemo da radimo sve ono što smo predvideli Odlukom o budžetu, sve ono što smo planirali i sve one stvari koje su vezane za opštinsku upravu, za Opštinu, za predsenika Opštine, opštinsko pravobranilaštvo. Jednostavno, bez ovih planova javnih nabavki nemoguće ih je realizovati“, rekao je za naš portal  Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma.

„Već od sutra ćemo krenuti da realizujemo određene pozicije u smislu nabavki, u smislu raspisivanja tendera, potpisivanja određenih ugovora i svega onoga što je neophodno da bi Opština funkcionisala u pravom smislu te reči“, završio je Mančić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*