Ruma: Četvrta adrenalin trka

Četvrtu godinu za redom Ruma, 12.avgusta,   će biti domaćin i organizator interesantne i jedinstvene trke u prirodi na ovim prostorima. U prelepom ambijentu Borkovačke šume, blizu stotinu najspremnijih takmičara iz Sente, Zrenjanina, Novog Sada, Beograda, Lazarevca, Sremske Mitrovice i Opštine Ruma, nadmetali su se u savladavanju prirodnih prepreka i testirali svoje sposobnosti do granice izdržljivosti.

“4. Adrenalin trka” se odvija kroz Borkovačku šumu gde takmičari treba za što kraće vreme da pređu veoma zahtevnu stazu sa postavljenih 20 veštačkih i prirodnih prepreka. Prepreke su izuzetno interesantne, od trčanja kroz kanal sa vodom, penjanja uz konopac, gađanja mete praćkom, lukom i strelom, do završetka trke rešavanjem određenog zadatka – “mozgalice”.
Broj i zahtevnost prepreka, po rečima učesnika iz drugih gradova Srbije, svrstava ovu trku među najatraktivnija takmičenja ovog tipa u našoj zemlji. Trka je prava promocija zdravstvenih i humanih vrednosti bavljenja sportom, odnosno zdravim stilovima života. Među učesnicima je bio i veliki broj žena, što daje na značaju rodnoj ravnopravnosti.
Pored svega navedenog ova manifestacija promoviše i lepotu prirode odnosno turističke mogućnosti naše Opštine.

Trka će se ove godine održati 12.08. u organizaciji Udruženja sport za sve „MOST“ IZ Rume.Početak trke je zakazan za 15 časova na plaži Borkovačkog jezera.
Prijave se zatvaraju u ponoć 01.08.2017.
Sve detalje zainteresovani mogu naći na našoj FB stranici https://www.facebook.com/Adrenalin-Race-1849811275244650/
ili na našem sajtu http://adrenalinrace.com/?i=1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*