Policijska akcija Ares u Sremu

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici ucestvovala je u akciji Ares koju je prosle nedelje sprovelo Ministarstvo unutrasnjih poslova. Pripadnici ove uprave otkrili su vise krivicnih dela i uhapsili nekoliko osoba sa podrucja Srema.

U okviru akcije, usmerene na suzbijanje kriminala , na podrucju Srema otkriveno je 37 krivicnih dela, izvrsen pretres 27 lokacija po naredbi nadleznih sudova, obradjeno 28 osoba osumnjicenih za razlicita krivicna dela, za 10 osoba je odredjeno zadrzavanje do 48 sati, a uhapsene su dve osobe po poternici MUP-a.
Zaplenjeno je ukupno 4 814 grama marihuane, 493 semenke indijske konoplje, 27 stabljika indijske konoplje i 14 tableta sa liste opojnih droga.

Otkrivena je laboratorija za uzgajanje indijske konoplje u veštačkim uslovima.

Oduzeti su pištolj, samostrel i 28 komada municije u nelegalnom posedu, jedno vozilo, 127 tableta proizvoda Metan – Plavo srce koje se koriste za doping, 2 noža i vazdušna puška.

 

 

Policijska akcija Ares sprovedena je nateritoriji 27 gradova i opstina u Srbiji. U okviru nje na teritoriji cele zemlje uhapseno je 360 osoba, zaplenjeno 167 kilograma narkotika,  a protiv 202 osobe podnete su krivicne prijave.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*