Pravoslavna Nova godina Ruma: Sve je spremno za novogodišnji spektakl

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, pop rok sastav „Neverne bebe“ i popularna pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana sviraće i pevati za Rumljane, na Gradskom trgu, za doček Pravoslavne Nove godine.

Tim povodom je u Gradskoj kući u Rumi održana konferencija za medije na kojoj su govorili predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić, frontmen „Nevernih beba“ Milan Đurđević, pevačica Dragica Radosavljević Cakana i Borislav Tomašević iz „Boca benda“. Predsednik Mnačić je izrazio očekivanje da će i ove godine svi u dobrom raspoloženju ući u Novu godinu.

„I ove godine smo, kao i svake godine, dali sve od sebe da za doček Srpske Nove godine svi imaju kvalitetan izbor muzike, druženje na našem trgu koje pruža sve potrebne uslove za to. Muzičari će biti zaduženi za svoj deo, a mi ćemo još obezbediti služenje molebana sa sveštenstvom naše crkve i, svakako, nezaobilazan vatromet u ponoć“, rekao je Slađan Mančić, predsednik opštine Ruma.

Posle dužeg vremena pred Rumljanima će nastupiti Dragica Radosavljević Cakana, koja nije krila zadovoljstvo zbog ponovnog druženja sa rumskom publikom. Najavila je raznovrsan repertoar pesama: od izvornih, komercijalnih, preko evergrina i svojih pesama – za svačiji ukus nešto, aludirajući na odličan provod, a možda i najbolji doček u Srbiji – kako je rekla.

Na konferenciji za medije rečeno je da je za Neverne bebe nastup u Rumi i početak turneje kojom će biti obeleženo 25 godina postojanja tog pop rok benda.

„Uz novogodišnje slavlje, tako ćemo i mi imati svoje intimno slavlje. S druge strane, obećavamo ljudima u Rumi da ćemo odsvirati sve najbolje pesme iz naše karijere, najveće hitove“, rekao je za naš portal Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba.

Opština Ruma je za organizaciju dočeka Pravoslavne nove godine obezbedila 1 200 hiljada dinara iz opštinske kase. Podsetimo ulice u blizini centra grada će od 19.30 biti zatvorene za saobraćaj, a apeluje se i na sve građane da ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva na mestu održavanja koncerta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*