Dve godine rada Televizije Fruška gora: U novoj godini prošireno područje distribucije signala (VIDEO)

Sa 13. januarom navršavaju se dve godine postojanja i rada Televizije Fruška gora. Naša godišnjica i njeno obeležavanje podsećaju nas da nije vreme da se hvalimo, već da unapredimo sve što možemo. Proširenje područja distribucije signala posredstvom IPTV Telekom sistema došlo je i za područje 021. Sa pune dve godine Fruškogorje nas gleda i sa sremske i sa bačke strane, što je i bila intencija.

Dakle, program Televizije Fruška gora možete pratiti i na području opština: Bačka Palanka, Beočin, Grad Novi Sad, Sremski Karlovci, Žabalj i Titel preko sistema IPTV Telekom na kanalu 192.
Tim, u saradnji sa svim onim ljudima koje ne vidite ispred kamere, organizuje obiman posao. Šaka ljudi osmelila se da uđe u priču osnivanja nove medijske kuće, a u tu kuću kročili su brojni političari, pevači, lekari, agrarni stručnjaci, odrasli i deca….Vrata su otvorena kako u rumskom predstavništvu, tako i u sremskomitrovačkom i inđijskom, a odnedavno i u beočinskom. Po geografskim zonama Srema, Fruške gore i Dunava podelili su se i šefovi timova, brinući tako da zone delovanja budu medijski pokrivene.

Saradnja sa Republikom Srpskom i Turističkom organizacijom Banjaluke iznedrila je neke od najlepših segmenata programa, tokom obilaska Grada na Vrbasu, a stigli smo i do Beča, Budimpešte, Pariza, Slovenije, Italije….

Još uvek smo na početku, baš kao i Ženski odbojkaški klub Vizura Ruma, čije smo utakmice redovno snimali i emitovali, a koji je stekao poverenje u nas.

Želimo vam srećne praznike uz poruku da naše boje odmaraju oči i da ćemo se potruditi da vas bude sve više i više.
Hvala na ukazanom poverenju!
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=gbYiXpFfCfo[/embedyt]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*