Novi tržni centar u Mitrovici do kraja leta

Austrijska kompanija IMMOFINANZ nastavlja širenje svog lanca STOP SHOP ritejl parkova u Srbiji izgradnjom 10-og STOP SHOP ritejl parka koji se nalazi u Sremskoj Mitrovici.

Zvanična ceremonija postavljanja kamena temeljca održana je danas, a događaju su prisustvovali gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju Joško Piteša.

Novi ritejl park će obuhvatati 7.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje. Sa preko 20 domaćih i internacionalnih brendova, STOP SHOP ritejl park će omogućiti različitu kombinaciju zakupaca, uključujućimodne i kozmetičke brendove, kao i brendove za kućne potrepštine, gastronomiju i usluge koje će biti na raspolaganju građanima Sremske Mitrovice i šireg okruženja. STOP SHOP u Sremskoj Mitrovici će imati ukupno 300 parking mesta, a otvaranje ritejl parka planirano je zaavgust 2019. godine.

-Izgradnja 10-og STOP SHOP ritejl parka u Sremskoj Mitrovici potvrđuje naše obećanje koje smo dali 2015. godine kad smo ulazili na srpsko tržište –odlučnost da proširimo naš multinacionalni lanac ritejl parkova. Novi STOP SHOP će građanima Sremske Mitrovice i širem okruženjuponuditi jedinstveno šoping iskustvo – izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju.

IMMOFINANZ STOP SHOP portfolio uključuje 80 ritejl parkova u devet zemalja i radimo na daljoj ekspanziji kako bismo ojačali našu poziciju vodećeg operatera ritejl parkova u Evropi, dodao je on.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader izjavio je da je izgradnja STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici jedan od pokazatelja da se grad razvija velikom brzinom i da trgovinski objekti ovakvog značaja predstavljaju znak da je privredni ambijent u gradu izuzetno dobar.

-Veoma smo zahvalni austrijskom investitoru što je došao u naš grad da izgradi ritejl centar koji je nedostajao Sremskoj Mitrovici u prethodnom periodu. Nadamo se da će STOP SHOP uspešno poslovati i razvijati se u Sremskoj Mitrovici. Lokalna samouprava je spremna da pomogne kao i do sada, da podsetim, jedan od vidova našeg učešća jeste izgradnja pristupne servisne saobraćajnice kao i postavljanje semafora i levog skretanja za objekat. Želimo im uspešne radove na završetku objekta i sa nestrpljenjem čekamo otvaranje – rekao je Vladimir Sanadar, gradonačelnik Sremske Mitrovice.

Sremska Mitrovica je grad koji je udaljen 75 kilometara zapadno od Beograda i 60 kilometara južno od Novog Sada sa 37.000 stanovnika i 163.000 stanovnika prigradskih područja. STOP SHOP ritejl park se nalazi u zapadnom delu grada sa pristupom jednoj od glavnih saobraćajnica i pozicioniran je pored jednog velikog supermarketa. Među STOP SHOP zakupcima su i popularni brendovi New Yorker, LC Waikiki, Deichmann, Sport Vision i DM.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*