Nagrađeni za izuzetan doprinos zapošljavanju građana u 2019. godini

Opština Stara Pazova krajem 2019. godine dobila je nagradu za izuzetan doprinos zapošljavanju građana u toj godini. Pomenuto priznanje stiglo je od Nacionalne službe za zapošljavanje. Lokalna samouprava stigla je do priznanja zahvaljujući  kontinuiranim naporima usmerenim na širenje i opremanje industrijskih zona, na izgradnju putne infrastrukture, zatim obezbeđivanje svih neophodnih uslova za dolazak investitora i izgradnju postrojenja i fabrika. To je još jedno priznanje za sve ono što rade čelni ljudi staropazovačke opštine u cilju poboljšanja sveukupne privredne slike grada.

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović tada se zahvalio predstavnicima Nacionalne službe za zapošljavanje i istakao:

-U opštini Stara Pazova, preko 23000 građana ima posao, uredno su prijavljeni i uplaćuju im se svi porezi i doprinosi. Pre sedam godina, svega desetak hiljada naših sugrađana je imalo tu privilegiju. Ponosni smo na činjenicu da nezaposlenost sada iznosi tek nekoliko procenata- izjavio je tada Radinović.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „Privreda i infrastruktura Pazove“ koji je sufinansiran iz sredstava Opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*