Ministarka privrede u poseti Mitrovici (VIDEO)

Ministarka privrede Anđelka Atanasković juče je obišla kompaniju „Metalfer Steel Mill“ u Sremskoj Mitrovici i tom prilikom istakla da je Ministarstvo privrede otvoreno za saradnju i da će privrednicima uvek pružiti pomoć u oviru svojih mogućnosti.

Ministarka privrede Anđelka Atanasković boravila je u radnoj poseti Sremskoj Mitrovici u okviru koje je, nakon sastanka u Gradskoj kući, obišla pomenutu kompaniju kompaniju.

Kompanija Metalfer je jedini proizvođač betonskog čelika u Srbiji. Godišnje proizvodi 500.000 tona gotovih proizvoda. Predrag Mujkić, direktor RPK Sremskog upravnog okruga istakao je da je kompanija Metalfer ponos industrije Sremske Mitrovice.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović izrazila je zadovoljstvo, kako zbog posete, tako i zbog dobre saradnje sa Ministarstvom privrede i grada na čijem je čelu.

U okviru akcije obilaska privrednih subjekata širom Srbije ministarka privrede je neposredno pre Sremske Mitrovice posetila i kompaniju „Milotex“ u Šimanovcima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*