Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Rumi Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Rumi
U Rumi je danas održana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je ogranizovana u skladu sa svim aktuelnim epidemiološkim merama, a krv je... Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Rumi

U Rumi je danas održana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je ogranizovana u skladu sa svim aktuelnim epidemiološkim merama, a krv je uzeta od  23  davaoca.

Svaka akcija dobrovoljnog davanja krvi u vreme epidemije korona virusa je izuzetno značajna. Svaka rumska je bila izuzetno dobra, a svakako raduje i činjenica da se pozivima na akcije redovno odazivaju i mladi ljudi.

Zalihe krvi u prethodne dve nedelje su značajno smanjene pa svaka ovakva akcija ima veoma veliki značaj. Apeluje se na sve davaoce da se ubuduće prijave i ukoliko im to zdravstveno stanje dozvoljava daju krv.

Akciji u Rumi odazvalo se 33  davaoca, a krv je uzeta od njih dvadesettroje. Zbog zdravstvenog stanja odbijeno je 10 davalaca, a po prvi put se prijavilo osmoro njih.  Akcija je kao i sve predhodne organizovana u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama zaštite od virusa korona.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar