Keltsko naselje, turistička atrakcija Inđije Keltsko naselje, turistička atrakcija Inđije
Opština Inđija poznata je kao jedna od privredno najrazvijenijih u našoj zemlji. Međutim, pored toga što se sve veći broj investitora opredeljuje za ulaganja... Keltsko naselje, turistička atrakcija Inđije

Opština Inđija poznata je kao jedna od privredno najrazvijenijih u našoj zemlji. Međutim, pored toga što se sve veći broj investitora opredeljuje za ulaganja u ovu sremsku lokalnu samoupravu, čelni ljudi rade i na razvoju drugih oblasti, pa je tako došao red i da turizam doživi svoju ekspanziju. Mnoštvo projekata je planirano kako bi se privukao što veći broj turista a nedavno su stigla nova sredstva za nastavak realizacije projekta Keltsko naselje.

Turista koji dođe u opštinu Inđija ima šta i da vidi, proba, pa i usput kupi. Na obogaćivanju turističke ponude u poslednjih par godina radi se više nego ranije a od ove Turistička organizacija opštine Inđija rešila je da završi projekat rekonstrukcije Keltskog naselja u tom gradu. Za te namene već su početkom ove godine dobili 4 miliona dinara od Ministarstva finansija a sada je stiglo dodatnih 2 miliona dinara iz Ministarstva trgovine i telekomunikacija.

Keltsko naselje, kako kaže Vladimir Gak predsednik opštine Inđija, neće činiti samo objekti. Predviđeni su i različiti sadržaji, interaktivne radionice, a u pripremi kostima za one koji će primati posete i govoriti o Keltima i držati radionice učestvovaće učenici Srednje škole Dr Đorđe Natošević.

Podsetimo, Keltsko naselje gradi se u sklopu sportsko-rekreativnog kompleksa Leje kod Gradskog bazena u Inđiji i predstavljaće pravu turističku atrakciju za sve one koji dolazili u posetu. Pored ovog, TO Inđija u saradnji sa lokalnom samoupravom planira još niz projekata koji treba da doprinesu atraktivnosti tog sremskog grada.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar