Isprati Vimbldon u Meridianu i osvoji 50% bonusa na nedobitne tikete!

Sa Meridianom si uvek na dobitku!

 

Borba za titulu šampiona Vimbldona je uveliko u toku, a sportska kladiona Meridian je rešila da sve dodatno „zagreje“ i obraduje sve teniske fanatike!

 

Ukoliko se kladiš u Meridianu, bio tiket dobitan ili ne – na dobitku si!

 

Iskoristi duplu priliku da ostvariš dobitak, jer te očekuje bonus od 50% od uloga ukoliko vimbldonski tiket bude nedobitan!

 

Kako?

 

Odigraj tikete koji sadrže makar jedan meč sa londosnkog turnira, u bilo kojoj konkurenciji, i ukoliko prvi tiket u toku dana bude nedobian – čeka te 50% od uloga na bonus račun!

 

Da budemo potpuno jasni – u konkurenciju za 50% bonusa ulaze hronološli prvi odigrani tiket u obračunskom periodu, naravno pod uslovom da sadrži minimum jedan par sa Vumbldona.

 

Bilo da se radi o ženskoj, muškoj ili dubl konkurenciji – važno je samo da minimalna kvota po paru bude 1.35, a minimalan broj parova je 4.

 

Uplati na tiket minimum 100 RSD i ne brini – šta god da bude, ti si na dobitku!

 

Jasno je – Meridian je ponovo rešio da nagradi sve svoje igrače, a šta ako još uvek nemaš nalog? Bez brige, samo par klikova te deli od toga da postaneš član najpopularnije kladionice u regionu.

 

Sve što treba da uradiš jeste da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te tom prilikom preuzmeš i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD, a onda – uplovi u novu tenisku avanturu!

 

Ne propusti ovu jedinstvenu priliku da uneseš dodatni adrenalin na svoje teniske tikete i osvojiš 50% bonusa!