OSVOJI PUTOVANJE IZ SNOVA: Zabavi se uz novu igru i rezerviši karte za Meksiko!

Postani deo Pinata Loca Madness promocije u Meridianu i preuzmi jednu od sto fantastičnih nagrada! Glavna premija – PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

 

Koliko puta do sada ste maštali da posetite jednu od neodoljivih egzotičnih destinacija? Kuba, Meksiko, Dominikanska Republika… Meridian i ovoga puta vaše snove pretvara u stvarnost!

 

Ukoliko se pridružite promociji PINATA LOCA MADNESS koja je upravo u toku u Meridianu, pruža vam se šansa da osvojite PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

 

Promocija je podeljena u tri faze i trajaće sve do 31. avgusta. Od vas se traži samo jedno – uživajte u slot igrama provajdera Expanse Studios!

 

Podesite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu, a svakim spinom ćete osvojiti 10 poena koji vam donose napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

 

Nagrade će biti dodeljene posle završne, treće faze! Osim EGZOTIČNOG PUTOVANJA možete osvojiti električni skuter, električni trotinet, neodoljive bonuse i poklon spinove!

 

Upadajte, još uvek nije kasno da kaparišete SVOJE KARTE ZA MEKSIKO!

 

Nemate aktivan korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

 

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

 

Ne propustite talas vrhunskih bonusa ovog leta na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!