Inđija: Nove medalje za strelce „Mladosti“

Juniori streljačkog kluba „Mladost“ imaju se čime pohvaliti jer su na prvenstvu Srbije zauzeli 3. mesto dok je Gaćeša Dimitrije, kao najstariji i najiskusniji, ušao u pojedinačno finale i na kraju osvojio 5. mesto. Prethodnog vikenda je u finalu Kupa Srbije bio osmi.

Pored medalje koju su juniori osvojili na prvenstvu Srbije, medaljom se okitio i juniorski miks tim Mladosti za koji su pucali brat i sestra Dimitrije i Anastasija Gaćeša. Nisu uspeli da odbrane zlato koje su osvojili prošle godine ali su u veoma jakoj konkurenciji uspeli da se domognu 2. mesta i srebrne medalje što je izuzetan uspeh i dokaz kontinuiranog kvaliteta.

Svakako, trebalo bi odati priznanje i ekipi seniora koja je na finalu Kupa Srbije osvojila 3. mesto što predstavlja značajan uspeh inđijskog kluba. Pionirima, kadetima i mlađim juniorima predstoje najvažnija takmičenja: 2. i 3. kolo Kupa Srbije, poslednje i finalno kolo lige Vojvodine, prvenstvo Vojvodine i prvenstvo Srbije. Prvo sledeće takmičenje za ove kategorije strelaca je 2. kolo Kupa Srbije, koje se 23. februara održava u Kragujevcu a za nove bodove i eventualni plasman u finale će se boriti deset takmičara Mladosti.

Izvor: indjija.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*