Ћирић: Свечано отварање Велике сале КЦ 23. октобра уз спектакуларан програм

Фото/ Званична презентација Општине Рума

Ових дана приводи се крају реновирање Велике дворане Културног центра „Брана Црнчевић“ у Руми, а тим поводом планирано је и свечано отварање које је заказано за 23. oктобар.

Председница Општине Рума Александра Ћирић је подсетила да су средства за реконструкцију сале обезбеђено преко програма „Градови у фокусу“ Министарства културе и из буџета Општине, и уједно и најавила богат програм који следи поводом почетка рада реновиране сале.

„Веома лепо су радови напредовали, нисмо имали никаквих примедби, кашњења или додатних раодва тако да смо одлучили да званично отворимо Велику салу поново 23.10. баш када и почиње Фестивал музичких друштава Војводине који се традиционално одржава у нашој Руми већ више од пола века. Тако да тада отварамо Велику салу, а након тога поред Фестивала, следе дани отварања Велике сале јер заиста очекујемо спектакуларни програм – балеткса представа „Ко то тамо пева“, затим позоришна представа „Балкански шпијун“ , потом концерт Ивана Босиљчића, заиста један леп програм, културни програм, за свачији укус по нешто, желимо да на тај начин отворимо наш реновирани Културни центар“, рекла је Александра Ћирић, председница Општине Рума.