“Čepom do osmeha”  u Pinkijevoj školi u Sremskoj Mitrovici “Čepom do osmeha”  u Pinkijevoj školi u Sremskoj Mitrovici
Osnovna škola “Boško Palkovljević Pinki” iz Sremske Mitrovice bila jedomaćin udruženju “Čepom do osmeha”. Učenici trećih i četvrtih razreda imali su priliku da učestvuju... “Čepom do osmeha”  u Pinkijevoj školi u Sremskoj Mitrovici

Osnovna škola “Boško Palkovljević Pinki” iz Sremske Mitrovice bila je
domaćin udruženju “Čepom do osmeha”. Učenici trećih i četvrtih razreda imali su priliku da učestvuju u radionicama, kao i da prisustvuju predavanjima na temu očuvanja životne sredine. Pitali smo Pinkijevce šta su naučili i i zašto je reciklaža važna.

Radionice su organizovane povodom Dana planete Zemlje i za učenike
su veoma korisne. Sremska Mitrovica jedan je od nekoliko gradova u Vojvodini koju je udruženje “Čepom do osmeha” posetilo. Osim brige o životnoj sredini ovakve radionice imaju za cilj i širenje empatije prema drugima. Učenici skupljali čepove kako bi omogućili kupovinu pomagala osobama sa invaliditetom.

Radionici je prisustvovala i zamenica načelnika GU za obrazovanje
Danijela Međedović. U Sremskoj Mitrovici održano je ukupno 6 radionica. Pored učenika Pinkijeve škole, priliku da učestvuju u ovim zanimljivim i korisnim radionicama imali su i đaci Osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj, kao i mališani PU “Pčelica”.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar