„Још си моја рана“ нова песма румског кантаутора

Слоба Елбет, тридесетрогодишњи кантаутор из Руме недавно је објавио своју песму „Још си моја рана“. Ова песма представља почетак сарадње са музичком издавачком кућом „АС Студиотон“ на чијем челу се налази истакнути хармоникаш Александар Софорнијевић.
Како напомиње овај млади и талентовани музичар из Руме, сам је написао текст песме док је поменута музичка продукција радила аранжман.
Слоба Елбет је дипломирани етномузиколог, певач је већ 15 година и наступа са својим бендом. Пре годину дана један случајни сусрет са најпознатијим српским хармоникашем на музичком фестивалу у Требињу променио је ток његове каријере.
„Александра Софронијевића упознао сам у Требињу пре од прилике годину дана на музичком фестивалу, идеја и енергије су нам се поклопиле , а резултат тога јесте песма Још си моја рана на коју сам јако поносан“, истиче Слоба.
У плану је да до краја године објави још две песме у сарадњи са поменутом музичком продукцијом.
„Жанр којим се водим јесте народна фолк музика, када то кажем не мислим на новокомпоновану музику . Оно што је важно да истакнем, приликом слушања моје музике имате осећај да песма већ одавно постоји, нараво да није плагијат, већ је део нечег традиционалнијег“
додаје овај млади музичар чије песме полако али сигурно пронале пут до слушалаца.