Ђурић: Ми изборе волимо и томе се радујемо, ту чујемо вољу народа

Гостујући на ТВ Фрушка гора, Невена Ђурић потпредседница СНС-а и посланица у републичком парламенту, говорила је о предстојећим изборима, који ће према речима председника Републике Србије бити одржани 17. децембра 2023. године. Она је истакла да ће се на изборима видети чија су истраживања била прецизна.

„Једино право истраживање у Србији је воља грађана“, нагласила је Ђурић.

Говорећи о услишеним захтевима опозиције да београдски и парламентарни избори буду одржани пре краја године, са чиме, додаје, напредњаци немају никакав проблем, потпредседница Српске напредне странке каже да су се у опозицији мало „прерачунали“ и да су свесни ситуације у којој се налазе. Свакако је лоша припрема пред изборе и нимало пријатна слика коју шаљу народу Србије последње скупштинско заседање на којем су припадници опозиције показали насилничко понашање али и непоштовање институције у којој се налазе.

„Непоштовање грађана је за сваку осуду“ истиче Ђурић. „Такође свака критка у овом тренутку, посебо по питању наше Јужне српске покрајине, која је пре свега упућена према председнику Вучићу, је директна критика према Републици Србји, опозиција има тај циљ- срушити Вучића значи срушити Србју“, истакла је Невена Ђурић .

У Србији се подједнако води рачуна о пензијама али и о нашим најмлађима, јер смо свесни да су они наша будућност, навела је.

„Пензије не само да расту него су и сигурне, знате ли шта значи за једног пензионера када зна у дан и у динар своју пензију“ истакла је Ђурић.

Током емисије „Отворени студио“ на ТВ Фрушка гора било је и речи о недавној посети Кини, која је историјска и која је резултирала са 18 нових споразума између Републике Србије и Народне Републике Кине .

Емисију можете пратити у петак 20.10. од 20 часова на каналу Телевизије Фрушка гора.