Ђорђе Радиновић реизабран за председника ОО СНС Стара Пазова

Jуче је у препуној Позоришној сали у Старој пазови одржана, трећа по реду, изборна скупштина Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова.


Како је Статутом Српске напредне странке и предвиђено, у претходном периоду су у свим месним одборима одржани избори, на којима је изабрано ново руководство и то:
председници месних одбора, потпредседници, секретари и делегати за Изборну скупштну, којој је присуствовало 78 делегата.

Након уводног дела програма и изведене државне химне приступило се процедури гласања за формирање верификационе комисије, а потом и формирање изборне комисије за избор будућег председника Општинског одбора СНС Стара Пазова. Јавним гласањем, и то једногласно, делегати Изборне скупштине Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова, су били јединствени у одлуци и изгласали да на челу Општинског
одбора буде досадашњи председник Ђорђе Радиновић.


Након што је Изборна комисија саопштила резултате гласања, изабрани председник ОО  СНС Стара Пазова, обратио се Скупштини и изразио захвалност.


„Захваљујем се свим грађанима, симпатизерима странке, данас посебно захваљујем и чланству на указаном поверењу. Биће ми велика част да и даље водим Општински одбор Српске напредне странке Стара Пазова, што видим као своју огромну одговорност и обавезу. И убудуће, као и до сада, следићемо политику нашег председника Александра Вучића, који је увек био наша снажна подршка, да идемо напред, да се развијамо као Општина, а што је најважније, као круна свега што радимо, да и даље доносимо бољи стандард живота нашим грађанима. Ми смо због њих ту, а Општински одбор оснажен потпором коју имамо у лицу наших сабораца, који су енергија странке, овде мислим на оне који су овде вечерас са нама: господу Андреја Вучића,  Дамира Зобеницу и Срђана Кружевића, доносиће још боље резултате у свом даљем раду. Хвала Вам свима још једном од срца”, нагласио је, између осталог председник Радиновић након реизбора.


У даљем току седнице одржана је и прва седница Општинског одбора СНС Стара Пазова, да би потом били изабрани и потпредседници Општинског одбора странке и то: Наташа Ерор Мићић, Владимир Јовановић, Маја Грбић и Љибушка Лакатош, као и секретарка ОО Александра Соколовић.


Изборној Скупштини Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова присуствовали су и поменути гости из Извршног одбора Српске напредне странке.

Извор/ Фото/ ОО СНС Стара Пазова