ФИЛИП КРСТЕВСКИ: О МОДИ НА БАЛКАНУ

Македонац Филип Крстевски је дипломирани инжењер текстила који се бави ФОТОГРАФИЈОМ и МОДОМ. Учествовао је у неколико ПРОЈЕКАТА, а овде бисмо издвојили само неколико његових МОДНИХ ПРОЈЕКАТА под називом: Живот је трансформација, Ово није покрет ни тренутак, Девојка са ПЛАВОМ косом, Американац…

Он је такође био део неколико такмичења за модну фотографију и освојио више признања организованих на Балкану. Филип нас је обавестио о свом напредовању у образовању, посветиће се педагогији и њеним будућим путевима.

Говорећи о моди, Филип тежи ВИСОКОЈ МОДИ. Он је навео да је од детињства волео све што је другачије и да је све што је јединствено желело да буде његов модни комад, а тако је и данас.

ПОСМАТРАМ МОДУ НА БАЛКАНУ

– Овог пута сам покушао да останем на Балкану са нама и желео сам да изјавим да млади увек треба да се труде да изгледају беспрекорно лепо, често прате модне трендове, прате сваки нови тренд који се појави на тржишту. По мом мишљењу, омладину би требало све више образовати када је у питању мода, јер сам, када сам студирао, имао предмет Психологија облачења. Толико сам се дивио и волео тај универзитетски предмет који ме је научио да анализирам себе пре свега изнутра, односно у својој глави, и анализирајући шта стављам на себе сваки пут када изађем. Веома је важно ЈУТРО када устанете и какав је ваш јутарњи ритуал, како се осећате и како се облачите. Данас смо у времену када се можете образовати у сваком тренутку, свако од нас беспрекорно користи алат који се зове интернет, тако да је лако доступан да се образујете док идемо на посао или док одлазимо са посла. Док шетамо и истражујемо црпимо инспирацију и комбинујемо оно у чему можемо да се нађемо у чему је наш идеалан модни комад за следећи дан. Желим да кажем да будите ХРАБРИ и ЈЕДИНСТВЕНИ када радите на себи, будите испуњени и заблистајте у ономе што данас носите, веома је важно  када сте свој, каже за наш портал Филип Крстевски.