У петак почиње „БЕОЧИНСКО РАСПУСТИЛИШТЕ“

Општина Беочин и Центар за културу, спорт и туризам вас и ове зиме позивају на програм „БЕОЧИНСКОГ РАСПУСТИЛИШТА“ које ће бити одржано од 23. до 29. децембра.

Како би и овај зимски распуст најмлађи суграђани почели на забаван и креативан начин, организатори су припремили разноврснe бесплатне културно-уметничкe, забавне и спортске садржаје који ће предстојеће празнике и зиму у Беочину учинити још лепшом.

Почетак зимског распуста обележиће заједничко кићење градске јелке најмлађих суграђана, у петак, 23. децембра у 11 часова на Тргу младости у Беочину. Музички део програма биће употпуњен наступима музичке школе „MUSIC STAR“ и новогодишњим репертоаром деце предшколске установе „Љуба Станковић“ из Беочина.

У понедељак, 26. децембра на програму у Дому културе од 11 часова биће приказана пројекција најновијег руског цртаног филма „Финикове авантуре“.

У уторак, 27. децембра одржаће се градска новогодишња представа „Новогодишња прича“ коју ће на позоришној сцени Дома културе у 11 часова извести дечија глумачка секција КУД „БРИЛЕ“ из Беочина. Након представе ће за све малишане бити омогућено и бесплатно фотографисање са Деда Мразом.

Истог дана од 19.30 часова испред беочинског Спортског центра биће уприличено отварање клизалишта где ће деца имати прилику да пуштају лампионе и уживају у фантастичном наступу Хаос аниматора на леду.

Клизалиште ће у Беочину бити постављено током целог зимског распуста а улаз на клизање је бесплатан. Клизачи који имају сопствене клизаљке их могу понети док ће за оне који немају бити омогућено изнајмљивање на лицу места по цени од 250 динара.

У среду, 28. децембра у 11 часова у Дому културе у оквиру програма „Распустилишта“ представиће се позориште „Јеленица“ из Београда које ће играти представу „Нова година у малом краљевству“.

У четвртак, 29. децембра у 11 часова у Дому културе биће организована креативна новогодишња радионица Славице Нићифоровић Веселиновић на којој ћемо у сусрет новогодишњој ноћи имати прилику да правимо најлепше украсе, успомене и поклоне.

Истог дана у 18 часова у холу Дома културе публика ће имати прилику да ужива у новогодишњем концерту дечијег хорског састава „Свети Василије“ из Беочина којим ће бити затворен програм овогодишњег „Распустилишта“!