У НЕДЕЉУ У БЕОЧИНУ ПОЧИЊЕ „БЕБИ БЕОЛЕТО“

Беочинска дечија културна манифестација „Беби беолето“ одржаће се од 2. до 6. јула на платоу испред Дома културе у Беочину.

И ове године, на самом почетку летњег распуста, организатори су припремили културне, забавне и едукативне садржаје који ће у наредним данима најмлађима донети забаву и разоноду уз позориште, песму и игру.

Сви програми су бесплатни а одржаваће се свакодневно на платоу испред беочинског Дома културе са почетком од 19 часова.

Манифестацију ће у недељу, 2. јула, отворити београдска позоришна представа „Велика крађа играчака“. У понедељак, 3. јула, на репертоару је представа мађионичара и кловна „Школа магије“ док ће у уторак, 4. јула, публика уживати у мјузиклу „Цврчак и мрав“.

У среду, 5. јула, на програму је позоришна представа за децу и омиљени лик многих малишана „Мајстор Марио све снове остварио“ а у четвртак, на програму затварања овогодишњег „Беби беолета“, наступиће дечија драмска секција КУД „Бриле“ са еколошком предстваом која је већ освојила место фаворита на војвођанским фестивалима али и у срцима домаће публике „Чистоћа је од злата јабука“.

У оквиру манифестације по први пут у нашем граду биће представљен и коцепт библиотека на отвореном које ће суграђанима, на неколико локација у граду, понудити књиге и простор за читање како би уживали у дугим летњим данима и слободном времену.

Чекамо вас на платоу испред Дома културе у Беочину да уз музику, балоне и дружење заједно отворимо још једно „Беби беолето“!

Организатор догађаја је Центар за културу, спорт и туризам а покровитељ манифестације је Општина Беочин.