У беочинским школама појачане мере безбедности које ће бити на снази до даљњег/најављене и трибине намењене едукацији родитеља и ђака

Председница општине Беочин Биљана Јанковић и начелник Полицијске станице Беочин Зоран Кузманов одржали су састанак са директорима основних школа и осталим надлежним службама поводом анализе актуелне ситуације и предузетих мера безбедности у беочинским школама.

Састанку су присуствовали директор Основне школе „Јован Грчић Миленко“ у Беочину Драган Митић, директорка Основне школе „Јован Поповић“ у Сусеку Татјана Крстић, водник I класе Ватрогсане бригаде у Беочину Марко Кукурузовић, директорка Дома здравља „Др Душан Савић Дода“ Вера Радосављевић као и помоћник председнице општине Беочин Горан Пекез.

На састанку су размењене информације од значаја и представљене су спроведене активности МУП-а у протеклим данима као и мере које су на снази од понедељка у циљу превенције насиља и заштите ученика и радника у школама на територији општине Беочин.

Након трагичних догађаја који су последњих дана потресли Србију, у школама је уведена мера присуства полицајаца који контролишу безбедност свих ученика и запослених. Према речима начелника Полицијске станице у Беочину Зорана Кузманова све расположиве снаге МУП-а у потпуности су ангажоване, делују превентивно и на располагању су грађанима.