Уприличен пријем екипних првака Србије стонотенисера „Радничког 1972“ у Општини Беочин

Председница општине Беочин Биљана Јанковић и председник Скупштине општине Беочин Немања Вилић данас су уприличили пријем стонотенисера беочинског кулба „Раднички 1972“ који су прошле недеље освојили другу за редом титулу екипног првака Србије у стоном тенису.

У овогодишњем финалу плеј офа Супер лиге Србије у дуелу са београдском Црвеном звездом стонотенисери беочинског клуба славили су убедљиву победу и тиме потврдили да су најбољи клуб државе другу годину за редом!

Одлуком Општинског већа нашим стонотенисерима уручене су и новчане награде Општине Беочин у износу од по 50 000 динара.

Председница општине Беочин се у свом обраћању захвалила свим играчима и руководству „Радничког 1972“ који су заједнички допринели овом врхунском пласману али и на уложеном труду и посвећености са којом годинама уназад бране боје свог клуба и представљају Беочин у најлепшем светлу.

„Честитам вам на овом историјском успеху и желим вам све најбоље у даљим такмичењима које ћемо наставити да пратимо као ваша подршка и као ваши навијачи! Знајте да смо свим срцем уз вас и драго ми је што смо као локлана самоуправа од недавно по први пут увели праксу да подршку професионалним спортистима за освојени врхунски пласман пружимо и кроз новчане награде које сви без сумње заслужујете. Ви сте понос Беочина!“, истакла је Јанковић.

Бојану Црепуљи, Марку Петкову, Жолту Петеу и Петиу Крастеву  искрене честитке упутио је и председник Скупштине општине Беочин Немања Вилић који је истакао да је велика част за нашу општину и спорт Беочина да међу професионалним спортистима имамо овакве играче.

„Труд који сте уложили да би стигли до овог резултата је немерљив и хвала вам што играте за Беочин и афирмишете највише вредности спорта и професионалне етике сваким својим појављивањем и сваким одиграним мечом. Знајте да је Беочин и ваша публика увек уз вас!“, рекао је Вилић.

фото: Исмет Адемовски