„Тојо Тајерс“ уручио награде фудбалерима „Инђија Тојо Тајерс“

Представници компаније „Тојо Тајерс“ уручили су фудбалерима „Инђије Тојо Тајерс“ новчане награде и то, најбољем стрелцу и најбољем играчу током јесењег дела првенства такмичења у Првој лиги Србије. Славиши Стојановићу уручен је чек вредан 15 хиљада евра као најбољем стрелцу у претходном делу сезону, а исту суму добио је и Милан Србијанац, најбољи играч у редовима „зелено-белих“.

Испред јапанске компаније присутним играчима и члановима стручног штаба „зелено-белих“ обратио се Кеширо Тагасака истакавши да „Тојо Тајерс“ већ две године подржава инђијски фудбалски клуб и да су доделом награда желели да подстакну играче да постижу још боље успехе на терену.

Драган Пилиповић, председник Фудбалског клуба „Инђија Тојо Тајерс“ захвалио се, такође, представницима јапанске компаније истакавши да им је њихова подршка од великог значаја.

Иначе, Фудбалери Инђије имају још мање од две недеље до почетка пролећног дела првенства. Екипа је спремна, кажу представници клуба а први сусрет заказан је за суботу, 25. фебруара када на ТојоТајерс арену долази екипа Лознице.